حاج احمد بابایی پیشکسوت صاحب زنگ ورزش زورخانه ای عازم کربلاست و به زودی به اتفاق باستانی کاران به پابوس امام حسین (ع) و برادر با وفایش حضرت ابوالفضل العباس (ع) می رود.
او قبل از سفر به کربلا با حضور رخصتی ها در لاله صحرای رودهن به خبرنگار ما گفت: گسترش ورزش باستانی آرزوی هر باستانی کار حرفهای است و من نیز از این قاعده مستثنی نیستم .
این پیشکسوت ورزش زورخانه ای که در تولید فیلم احیا نیز نقش مهمی داشت ، ادامه داد : اندیشه اعتلاء ورزش باستانی به عنوان بخشی از آیین، فرهنگ و سنت کشورمان، بخشی جدایی ناپذیر از باستانیکار واقعی است.
او که سالهای زیادی دراین عرصه حضور داشته است، ادامه میدهد: حضور خانوادهی ورزش باستانی در بخشهای تصمیم سازی فدراسیون عاملی مهم در توسعه ورزش باستانی تلقی میشود.
حاج احمد بابایی ادامه میدهد: چرا که آشنایی با فضا و شرایط ورزش باستانی میتواند در برنامهریزیها، تصمیمسازیها و اجرا موثر باشد به هرحال کسی که با مسائل و مشکلات زورخانهایها آشنا باشد، میتواند درک درستتری نیز از موقعیتها داشته باشد و به حل آن بپردازد .
وی ادامه داد: در حال حاضر باید از سر دلسوزی و واقعنگری برای ورزش باستانی تصمیم گیری کرد، چرا که ورزش باستانی با مشکلات خاص خود مواجه است.
این چهره ی خوشنام کشورمان گفت: شایستهسالاری باید در بخشهای مدیریتی به عنوان یک اصل مهم مطرح باشد و مسوولان موظف هستند، کسانی را که در عرصهی ورزش باستانی از آگاهی، علم، دانش و تجربه برخوردارند در سطوح مدیریتی به کار بگیرند.
وی با بیان اینکه ورزش باستانی باید جایگاه واقعی خود را درمیان سایر رشته های ورزشی پیدا کند اظها داشت: رسیدن به این مرحله نیازمند اتفاق نظر، برنامهریزی کلان و خرد جمعی است .
حاج احمد بابایی ادامه داد: ورزش باستانی، ورزش گروهی و جمعی است، بنابراین تقویت پایههای این رشته ورزشی و توسعه آن نیازمند خرد جمعی و بهرهگیری از تجربیات پیشکسوتان این رشته است.