ضرورت ترویج فرهنگ جوانمردی و پهلوانی در همه رشته‌های ورزشی

روح جوانمردی و پهلوانی در ورزش زورخانه‌ای حاکم است ، بنابراین ترویج فرهنگ جوانمردی و پهلوانی در همه رشته‌های ورزشی باید مورد توجه قرار بگیرد .

هفته ترویج فرهنگ پهلوانی را پشت سر گذاشتیم که مضمونی اخلاقی و ریشه در ورزش زورخانه ای دارد و در واقع فرهنگ پهلوانی دستاورد و ثمره پیوند ورزش و اخلاق است و روح جوانمردی و فتوت در ورزشکاران رشته پهلوانی و زورخانه‌ای فراوان دیده می‌شود.

ورزش زورخانه‌ای نماد جوانمردی، اخلاق، خدمت گذاری و توانمندی در عرصه حمایت از دین و دیانت و نظام است.

ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای یکی از ورزش هایی است که مختص ایران بوده و از ایران ظهور کرده و دارای روح، باطن و ظاهر دینی و پهلوانی و دارای ویژگی خاص است.

فرهنگ زورخانه، آموزش آموزه ها و فضائل اخلاقی و نوعی وحدت، نظم و سلامت ورزشی است.

به فرموده امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه ورزشکاران باید به حضرت علی (ع) اقتدا کنند، اینکه امام راحل، حضرت علی (ع) را برای ورزشکاران الگو معرفی می‌کنند، بسیاری از ناگفته‌ها را برای ما بیان می‌کند زیرا در جنگ خیبر، زمانی که حضرت علی (ع) به جنگ با دشمن رفت، حضرت محمد (ص) فرمودند: تمامی ایمان در برابر تمامی کفر ایستاده است.

اسلام و قرآن، توجه فراوانی به ورزش و ورزشکاران دارد و در دین اسلام، هر عملی که انسان را در راه رسیدن به کمال یاری کند، ارزش محسوب می‌شود. و اینکه مسوولان ورزش کشور یک روز را تحت عنوان روز پهلوانی برگزیده اند بیانگر اهمیت این موضوع است و امانقش رسانه ها در این میان بسیار قابل توجه است .

پهلوانی واژه ای گسترده است که تبعات بسیاری را برای جامعه داردو باید به آن توجه کرد و بی تردید رسانه ها می توانند در انتقال این مفاهیم بسیار قوی عمل کنند .

لازم به ذکر است که ۱۷ شوال ( ۲۷ فروردین ) یادآور واقعه جنگ خندق و نبرد امیرالمومنین حضرت علی (ع) با عمربن عبدود؛ در تقویم رسمی کشور به عنوان روز ملی فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای ثبت شده است.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

ورزشی

<script src="https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js"></script> <script>eRasaneh_Trustseal(86051, false);</script>