آغاز پخش مجموعههای مناسبتی ماه رمضان به دهه ۷۰ برمیگردد. این سریالها اغلب با استقبال بالای مردم روبرو شده و مخاطبان زیادی دارند.
در ادامه نگاهی داریم به بهترین سریالهای کمدی ماه رمضان.
پشت کنکورى ها (پریسا بخت آور) – ۱۳۸۱
سریال پشت کنکوریها بر اساس فیلمنامهای از اصغر فرهادی و محمدرضا فاضلی ساخته شده و داستان چند جوان است که در یک خانه جمع میشوند تا برای کنکور درس بخوانند.
خانه به دوش (رضا عطاران) – ۱۳۸۳
خانه به دوش داستان مردی است که به دلیل مشکلات مالی تصمیم میگیرد به مالزی سفر کند اما اوضاع به خوبی پیش نمیرود.
متهم گریخت (رضا عطاران) – ۱۳۸۴
متهم گریخت به نویسندگی سعید آقاخانی داستان فردی به نام هاشم است که به همراه خانوادهاش برای کار به تهران نقل مکان میکند و در این میان حوادث و داستانهای زیادی برای او رخ میدهد.
بزنگاه (رضا عطاران) – ۱۳۸۷
بزنگاه به نویسندگی سروش صحت و ایمان صفایی یکی از محبوبترین سریالهای عطاران است که در زمان پخش با استقبال زیادی روبرو شد. بزنگاه داستان مردی معتاد است که بعد از فوت پدرش، با خواهر و برادر خود بر سر تقسیم ارث و میرات دچار اختلاف میشوند.
مامور بدرقه (سعید سلطانی) – ۱۳۸۷
مامور بدرقه داستان یک افسر نیروی انتظامی با بازی سیروس گرجستانی است که در آستانه بازنشستگی مامور میشود مجرمی را دستگیر کند. تعقیب و گریزهایی که در ادامه شکل میگیرد، موقعیتهای طنز داستان را شکل میدهد.
پایتخت ۴ (سیروس مقدم) – ۱۳۹۴
مجموعه پایتخت یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سریالهای تلویزیونی است که طرفداران فراوانی دارد. قسمت چهارم این مجموعه در ماه رمضان پخش شد و داستان آن پیرامون حضور هما در انتخابات شورای شهر و درخواست مجوز از سوی نقی برای ساخت خانه خواهرش روایت میشود.
دردسرهای عظیم (برزو نیک نژاد) – ۱۳۹۴
سریال دردسرهای عظیم داستان جوانی به نام لطیف با بازی جواد عزتی است که به طور ناخواسته درگیر ماجرای عجیبی میشود که زندگیاش را دگرگون میکند.
پادرى (محمدحسین لطیفی) – ۱۳۹۵
پادری به کارگردانی محمدحسین لطیفی در ادامه سریال دودکش ساخته شده است. این سریال به ماجراهایی پیرامون قالیشویی مشتاق که تعطیل شده است میپردازد.
زیر خاکى (جلیل سامان) – ۱۳۹۹
زیرخاکی داستان مردی است که به دنبال یافتن گنج درگیر ماجراهایی میشود. پژمان جمشیدی و ژاله صامتی نقشهای اصلی این سریال پرطرفدار را بازی میکنند.