خیر و حامی ورزش زورخانه ای براین باور است ، فضائل حضرت فاطمه (س) همانند دریا است و برخی از این فضائل به لحاظ معنا به قدری عظمت دارد که قابل تصور نیست؛ مطالب و معنایی که در بعضی از این فضائل کشف میشود به جای هزار فضیلت است و می بایست تمام سنتهایی که نام ائمه اطهار (ع) را زنده نگاه می دارد با جدیت پیگیری و انجام شود .
مهدی بنویدی در گفت وگو با خبرنگار رخصت پهلوان آنلاین اظهار داشت : فضائل حضرت فاطمه (س) همانند دریا است و برخی از این فضائل به لحاظ معنا به قدری عظمت دارد که قابل تصور نیست؛ مطالب و معنایی که در بعضی از این فضائل کشف میشود قابل تبیین نیست و من این را در مصائب و مشکلاتی که بر ایشان متوسل شده ، در یافتم.
وی عنوان کرد : تأثیر محبتی که امُّالائمه میتواند در دلهای پاک مۆمنان داشته باشد، بیش از تمام امامان ماست چون حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) مادر است و مادر ارتباط محبتی اش یک چیز دیگر است.
این خیر ورزش زورخانه ای در ادامه با بیان اینکه در آستانه میلاد طاهره مرضیه سلام الله علیها یادی داشته باشیم از مادرانی که بهشتی شدند گفت : آنچه از سیره ی فاطمی اموختیم تماما از مادرانی است که دخت نبی اکرم را سرلوحه و الگوی خود قرار دادند و من نیز شخصا عشق به ائمه اطهار(ع) و ام الائمه حضرت زهرا را از مادرم ( طاهره طاهرخانی ) آموختم .
مهدی بنویدی که به مدت دو روز بانی مراسم سمنو پزان در هیات اول مظلوم عالم بود در این خصوص به خبرنگار ما گفت : سمنوپزان یکی از سنت های آیینی مردم ایران است که سال ها قدمت دارد و در این مراسم در کنار پختن سمنو، ذکر اهل بیت (ع) نیز انجام می شود؛ نذر پخت سمنو ویژه حضرت فاطمه زهرا (س) است.
وی با بیان اینکه بانی اصلی مراسم سمنوپزان ،حضرت فاطمه زهرا (س) است، گفت: این آیین از دیرباز بخشی از مراسم آئینی و مذهبی در شهرهای مختلف ایران بوده و نسل به نسل میان بچه شیعه ها برای انجامش پیگیری می شده است.
خیر و بانی ورزش زورخانه ای در بخش دیگری از سخنانش توضیح داد: پختن سمنوی نذری به نام مادر دو عالم حضرت زهرا (ع) متبرک شده و برای برآورده شدن حاجات و نیازها نذر می شود ، ما نیز سالها این مهم را به انجام رسانده ایم و معتقدیم تمام سنتهایی که نام ائمه اطهار را زنده نگاه می دارد باید با جدیت پیگیری وانجام شود .
وی همچنین یادآورشد: پخت سمنو حاضر در مجلس با خواندن زیارت حضرت زهرا (س)، دعای توسل، حدیث کسا و نماز حاجت همراه است . در واقع این آیین بخشی از اعتقادات مردم را همراهی می کند و ما اعتقاد داریم در زمان پخت سمنوی نذری ،حضرت فاطمه (س) در پای دیگ حضور می یابند.